Atenție: Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza acest website. Utilizarea acestui website confirmă faptul că ați acceptat tacit termenii și condițiile scrise mai jos:

  • Toate paginile site-ului popas-sambata.ro sunt proprietatea firmei S.C. POPAS SAMBATA SRL.

.

 

Art.1 Condiții de utilizare

 

Informațiile și materialele folosite în acest site sunt rezervate de S.C. POPAS SAMBATA  S.R.L. Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. Datele și informațiile sunt prezentate în website-ul S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. numai în scopuri informative.S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

 

Art.2 Utilizarea site-ului

 

S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. vă autorizează să explorati acest site numai dacă utilizarea este în scop personal, necomercial, cu condiția să mențineți toate simbolurile și textele cu privire la copyright și drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica în nici un mod materialele din acest site sau să le reproduceți, să le expuneți în public, să le redistribuiți cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau rețele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. și utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor. În condițiile nerespectării acestor condiții, nu mai sunteți autorizați să utilizați acest site și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite sau salvate în calculator.

 

Art. 3 Prelucrarea informației

 

Informația va fi prelucrată de către popas-sambata.ro în conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 și 677/2001, putând fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:
3.1 Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
3.2 Oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
3.3 Facturare;
3.4 Soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor dumneavoastră;
3.5 Realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor pentru popas sambata și ale companiilor asociate/parteneri;
3.6 Contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătură cu oferte de produse și servicii ale Pensiunii Popas Sambata și ale companiilor asociate/parteneri sau în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care ne-ați adresat o cerere scrisă să nu fiți contactat în acest sens);
3.7 Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

 

Art.4 Dezvăluirea informației

 

S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. are dreptul să dezvăluie informația:
4.1 companiilor asociate/parteneri, care pot folosi informația în aceleași scopuri ca și Pensiunea Popas Sambata;
4.2 terțelor părti specificate la art. 3.6;
4.3 agențiilor de urmărire a creditelor (în afară de cazul în care avem o altfel de ințelegere) care au dreptul de a schimba informații despre tine cu alte organizații și care pot ține evidența persoanelor care au datorii.

 

Art.5 Transferul informației în afara României

 

În atingerea scopurilor specificate la Art.1, S.C. POPAS SAMBATA  S.R.L. va avea dreptul de a transfera informația unor terțe companii din străinătate.

 

Art.6 Drepturile dumneavoastră

 

6.1 Cu privire la prelucrarea informației, vă aducem la cunoștință că aveți următoarele drepturi:
a) de a obține, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt prelucrate de către noi;
b) de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastră particulară, ca date care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată, prelucrarea nu va mai viza datele în cauză;
c) de a vă opune, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele S.C. POPAS SAMBATA  S.R.L. sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop;
d) de a înainta plângere, către autoritatea de supraveghere în situația în care considerați că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate conform legii;
6.2 Pentru situațiile prevăzute la lit.a), lit.b) și lit.c) ne veți înainta o cerere scrisă, datată și semnată. În cerere veți preciza dacă doriți ca informațiile să vă fie comunicate la o anumită adresă (chiar și e-mail) sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure predarea numai personal.
6.3 S.C. POPAS SAMBATA  S.R.L. vă va comunica măsurile adoptate/informațiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 

Art.7 Legăturile spre alte site-uri

 

Legăturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a vă ajuta. Dacă utilizați aceste legături, veți părăsi site-ul Pensiunii Popas Sambata. S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controlează și nu este responsabil pentru aceste site-uri sau conținutul lor. Astfel, S.C. POPAS SAMBATA S.R.L. nu girează sau nu le reprezintă, inclusiv informațiile, software-ul și alte produse sau materiale găsite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obținute prin utilizarea lor. Dacă decideți să le utilizați, o faceți pe propria raspundere.

 

Art.8 Brand-urile

 

Popas Sambata  este un brand înregistrat al S.C. Popas Sambata S.R.L.

 

Art.9 Promoțiile

 

Toate promoțiile sunt supuse disponibilității și inventarului S.C. Popas Sambata S.R.L. își rezervă drepturile să schimbe, modifice sau să anuleze promoțiile în orice moment și fără anunț în prealabil.

 

Art.10 Disclaimer

 

MATERIALELE ȘI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE „AȘA CUM SUNT” FĂRĂ NICI O GARANȚIE DE ORICE FEL, INCLUZÂND GARANȚIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITĂ UTILIZARE SAU DE NEINCĂLCARE A PROPRIEȚĂȚII INTELECTUALE. S.C. Popas Sambata  S.R.L. nu garantează acuratețea și integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Popas Sambata S.R.L. ar putea face schimbări în materialele și serviciile din acest site, sau în produsele și prețurile descrise, oricând fără anunț în prealabil. Materialele și serviciile din acest site ar putea să nu mai fie actuale, iar S.C. Popas Sambata   S.R.L. nu se obligă să actualizeze materialele și serviciile conținute de acest site, decât în urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

 

Art.11 Limitarea responsabilităților

 

S.C. Popas Sambata  S.R.L., furnizorii săi sau alte părți care sunt menționate pe acest site, nu sunt responsabile în nici o circumstanță pentru orice fel de pierderi (incluzând, fără limitări, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau întreruperea activității) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizării acestui site, a oricăror site-uri legate la acest site sau din materialele, informațiile sau serviciile conținute pe oricare din aceste site-uri, indiferent dacă sunt bazate pe garanție, contract sau orice alta teorie legală și indiferent dacă a fost sau nu atenționat de posibilitatea apariției de astfel de pierderi. Dacă utilizarea materialelor, informațiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat apariția necesității de service, reparații sau corecții ale echipamentelor sau a datelor, vă asumați costurile presupuse de acestea. Legea aplicabilă în aceste cazuri ar putea să nu permită excluderea sau limitarea pagubelor apărute ca și consecință sau din întamplare, astfel încât limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplică în cazul dumneavoastră.

 

Art.12 Legile aplicabile

 

Acest site este administrat de S.C. Popas Sambata S.R.L.  S.C. Popas Sambata S.R.L. nu specifică faptul că materialele sau serviciile de pe acest site sunt în concordanță sau disponibile pentru utilizarea în afara României și că accesul din teritorii unde conținutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteți utiliza/exporta materialele și serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violează orice lege sau reglementare aplicabilă, incluzând fără limită legile și reglementările statului român. Dacă accesați site-ul din afara României, o faceți pe propria dumneavoastră răspundere. Aceste condiții vor fi respectate în concordanță cu legile statului roman.

 

Art.13 Generalități

 

S.C. Popas Sambata S.R.L. poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR Să CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI ACESTE REGULI ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Rezervări

Rezervările sunt garantate doar atunci când plata este efectuată în avans sau dacă se face un depozit în prealabil.

 

Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

In caz de anulare, unitatea hoteliera isi rezerva dreptul de a  retine avansul in caz de neprezentare sau anulare

 

Cazarea oaspeților

Check in : după ora 14:00
Check out : până la ora 11.00

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.
Alocarea  spațiilor de cazare se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumita camera. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea.

 

Tarife

Tarifele prezentate pe site (denumite pe scurt Tarifele) sunt prezentate pe website. Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tarifele includ TVA.
Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cazare pentru care optaţi. Popas Sambata  poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

 

Modalități de plată 

Popas Sambata  acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

 

Spaţiul de parcare şi autoturismele

 

Este posibilă parcarea la proprietate, în limita locurilor disponibile. Parcarea se face pe propria răspundere. Pentru parcare nu se face rezervare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

 

Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății, complexului de cazare, barului.

 

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în bar a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Popas Sambata  sau deranjează alți clienți.

 

Fumatul

Nu este permis fumatul în camera

 

 

Modificări ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, hotelul își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

 

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de S.C. POPAS SAMBATA S.R.L, (spre exemplu cand participati la concursurile si/sau campaniile noastre).
Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
1. CINE ESTE RESPONSABIL DE PRELUCRAREA DATELOR DVS.?
S.C. POPAS SAMBATA S.R.L, o societate cu raspundere limitata, cu sediul în Romania , este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si/sau in contextul Serviciilor oferite prin intermediul sau in legatura cu Site-ul.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea poate fi contactata folosind urmatoarele date de contact:
Responsabilul cu Protectia Datelor

S.C. POPAS SAMBATA  S.R.L
CIF:                                                                                                                                    28105708
Reg.com.: J08/275/2011
Adresa: Complex Turistic Sambata De Sus, Zona Turistica km 12
Telefon: 0745048460
Cont: RO42RZBR0000060019162472  
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
2. CE DATE PRELUCRAM?
Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul (e.g. cand comentati in sectiunea de comentarii), va inregistrati pe pagina noastra, contractati un abonament, vă înscrieţi în campaniile noastre (si/sau campaniile organizate impreuna cu partenerii nostri), doriţi să primiţi comunicări comerciale sau să participaţi la sondajele şi chestionarele noastre, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare
De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane sa utilizeze module cookie. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies.
Transmiterea de comunicări comerciale, invitaţii de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje
Dorim să vă transmitem materiale promoţionale, să vă informăm în legătură cu noile produse / servicii oferite de Societate, de a vă lansa invitaţii de a participa la loterii promoţionale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare şi pentru a vă comunica alte informaţii similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteţi de acord, prin transmiterea de materiale promoţionale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societăţii.
Organizarea de concursuri şi promoţii
Dacă sunteţi de acord, puteţi participa la concursurile şi loteriile cu premii organizate de noi şi/sau partenerii noştri.De asemenea, atunci cand organizam concursuri, avem interesul legitim sa prelucram date pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiilor revendicate de castigatori, solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea campaniilor si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari.
Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de noi
Putem inregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de noi. Inregistrarea convorbirilor ne ajuta sa gestionam activitatea noastra interna in departamentul care se ocupa de promotii / marketing, dar si pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu castigatorii in cazul unor potentiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate.Inregistrarea se va face doar, daca vom avea cosimtamantul interlocutorului.
Analiza interacţiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate, [inclusiv pe baza unor analize avansate]

În anumite situaţii, putem utiliza informaţiile colectate de la dvs. în combinaţie cu datele pe care le obţinem de la echipele noastre de vânzări şi/sau de marketing cu privire la  interacţiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienţilor noştri produse / servicii relevante şi personalizate.[De asemenea, dacă sunteţi de acord, putem efectua analize avansate cu privire la interesele şi preferinţele dvs. rezultând din informaţiile pe care le deţinem despre dvs. din interacţiunea cu noi, precum şi prin combinarea datelor obţinute de la terţi (e.g. prin intermediul tehnologiilor de analiză a navigării web) pentru a vă transmite comunicări comerciale i adaptate nevoilor şi preferinţelor dvs.] Putem realiza diverse raportări, analize şi studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate şi succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.
Executarea contractului încheiat cu noi
Atunci când solicitati furnizarea unor abonamente putem prelucra anumite date personale necesare pentru aceste scopuri (e.g. nume şi prenume, adresa de livrare / furnizare, date  de tranzacţionare, etc.)
Gestiunea relatiilor cu Utilizatorii si suport
Avem interesul sa oferim servicii adecvate prin intermediul Site-ului tuturor persoanelor care il acceseaza. Prin urmare, prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu Utilizatorii Site-ului, spre exemplu atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Site-ului, intrebari cu privire la serviciile Societatii oferite prin Site etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constand in interesul nostru de a asigura servicii adecvate.
Analize si statistici privind functionarea
Site-ului, cookies si tehnologii similar
Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Site-ul sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Site-ului.In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies.
De asemenea, cookie-urile si tehnologiile similare sunt utilizate pentru a va oferi publicitate bazata pe interes.
Conectare prin retelele de socializare
Am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Youtube si Instagram si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati continutul postat pe noi pe Site si sau conturile noastre asociate pe acele retele sociale mai facil.Daca accesati contintul postat pe acele retele de socializare sau comentati pe acele retele de socializare, sau accesati Site-ul prin intermediul contului de Facebook, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare.
Îndeplinirea unor obligaţii legale
Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligaţiile legale ce ne revin, cum ar fi: · plata impozitelor şi a contribuţiilor relevante (e.g. câştigătorii concursurilor), raportarea către autorităţile fiscale relevante şi ţinerea unor evidenţe contabile; · arhivarea datelor conform legislaţiei aplicabile; · publicarea numelui câştigătorilor şi a premiilor acordate în loteriile promoţionale organizate
Apărarea drepturilor şi intereselor în justiţie
Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.
1. CUI DEZVALUIM DATELE?
Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea Serviciilor, inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea si desfasurarea concursurilor / promotiilor noastre (inclusiv atunci cand sunt organizate in parteneriat cu alte entitati); (ii) daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.
De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politici privind Cookies.
2. CAT PASTRAM DATELE?
Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca sunteti un abonat de-al nostru, datele dvs. caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raporturilor contractuale, plus o perioada minima de 3 ani de la incetare (cat este termenul de prescriptie pentru actiuni in justitie), de asemenea, daca sunteti castigator al unui concurs organizat de Societate, putem pastra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul in care premiul ar fi trebuit sa fie revendicat sau de la data la care ati revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.
3. CE DREPTURI AVETI IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA?
Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:
a)     Dreptul de acces
puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
b)    Dreptul de a corecta datele
puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c)     Dreptul la stergere
puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
d)    Retragerea consimtamantului
si dreptul de opozitie
puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.
e)     Restrictionare
in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
f)     Dreptul la portabilitatea
datelor
in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.
g)    Dreptul de a depune o
plangerela autoritatea de supraveghere
aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENTIONATE MAI SUS, NE PUTETI CONTACTA UTILIZAND DATELE DE CONTACT MENTIONATE LA SECTIUNEA 1 (DATE DE CONTACT).

Popas Sâmbătă

SC Popas Sâmbătă SRL

CUI: 28105708

Nr. Înreg la Reg. Com: J08/279/2011

Adresă: Sâmbata de Sus, zona Turistică km.12, Judet Braşov

Contact: Paler Ioana - 0744573694

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor - 0268 413 951