Seagull Seagull Your Destination

Cazare

Popas Sambata dispune de un total de 29 de camere şi 2 apartamente premium. Dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută alături de noi. Mobilierul elegant din lemn masiv, paturile confortabile şi priveliştea montană minunată se împletesc cu dotări moderne pentru a vă putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp.
Detalii

Royal Events

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. Sala de evenimente Royal Events imbina toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culorile calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat ALTFEL. Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.
Detalii

Royal Wood

Daca doriti ALTCEVA, daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, sala de evenimente Royal Wood este cu siguranta locatia pe care o cautati. La noi gasiti serviciul complet, incepand de la unitate de cazare pana la decoratiunile si ornamentele interioare. Ca si o alta particularitate care ne face deosebiti, aveti posibilitatea de a organiza cununia in aer liber.
Detalii

Popas Sâmbătă

Popas Sambata dispune de un total de 29 de camere şi 2 apartamente premium. Dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută alături de noi.


Mobilierul elegant din lemn masiv, paturile confortabile şi priveliştea montană minunată se împletesc cu dotări moderne pentru a vă putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp

Image