Rezervări

Rezervările sunt garantate doar atunci când plata este efectuată în avans sau dacă se face un depozit în prealabil.

 

Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

In caz de anulare, unitatea hoteliera isi rezerva dreptul de a  retine avansul in caz de neprezentare sau anulare

 

Cazarea oaspeților

Check in : după ora 14:00
Check out : până la ora 11.00

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.
Alocarea  spațiilor de cazare se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumita camera. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea.

 

Tarife

Tarifele prezentate pe site (denumite pe scurt Tarifele) sunt prezentate pe website. Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tarifele includ TVA.
Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cazare pentru care optaţi. Popas Sambata  poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

 

Modalități de plată 

Popas Sambata  acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

 

Spaţiul de parcare şi autoturismele

 

Este posibilă parcarea la proprietate, în limita locurilor disponibile. Parcarea se face pe propria răspundere. Pentru parcare nu se face rezervare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

 

Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății, complexului de cazare, barului.

 

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în bar a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Popas Sambata  sau deranjează alți clienți.

 

Fumatul

Nu este permis fumatul în camera

 

 

Modificări ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, hotelul își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.